Het juiste advies

9 punten waarop u moet letten bij het kiezen van de juiste matras voor uw accommodaties

 1. Een goed matras valt of staat met een goede ondersteuning.
  Wanneer de basis niet goed is dan gaat de matras dat probleem niet oplossen. Zorg dus altijd dat je basis goed is. Doorgezakte of te zachte bodems hebben een slechte invloed op de matras.
 2. Kijk naar de omgevingsfactoren.
  Is uw accommodatie het hele jaar goed geventileerd? Of moet er rekening gehouden worden met grote temperatuurs- / vocht verschillen, waarbij mogelijk condens een rol speelt.
 3. Wie is je doelgroep.
  Zijn uw gasten hoofdzakelijk volwassen of juist kinderen? Op welk niveau wordt jouw accommodatie aangeboden. Wat ben je gewend van je gasten. Gaan ze goed met je spullen om of heb je regelmatig met vandalisme te maken.
 4. Hygiëne
  Hoe ga je de matrassen schoon houden. Zijn er zaken waar je gezien je doelgroep extra rekening mee moet houden. Zoals bedplassers, vandalisme, dronkenschap, drugsgebruik, bedwantsen? Wij hebben speciale hoezen die uw matrassen extra goed beschermen. Zie hiervoor onze Projecta Plus matrassen
 5. Onderhoud
  De juiste stofkeuze kan je helpen het onderhoud eenvoudiger te houden en past dat dan nog steeds in plaatje wat je voor ogen heb. Weet dat wij dan verschillende opties in huis hebben (zie ook punt 4 en 9)
 6. Duurzaamheid
  Een matras moet niet alleen lekker slapen, maar ook nog eens lang mee gaan. Even stil staan bij de duurzaamheid. Een iets hogere investering bij aanschaf kan een veel lager afschrijving tot gevolg hebben, wat bedrijfseconomisch veel interessanter is.
 7. Veiligheid
  Uw matrassen kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw accommodatie en van uw gasten. In het verleden zijn er veel bekende hotelbranden geweest met catestrofale gevolgen. In ons assortiment zijn veel opties beschikbaar die tot een veiliger product kunnen leiden. Vraag naar de voordelen, maar bespreek ook met ons de nadelen.
 8. Prijsniveau
  Elke kwaliteit heeft zo zijn prijs. Wij zijn voorstander van transparante prijzen en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Dus geen dure marketingsausjes.
 9. Uitstraling van het product
  Het oog wil ook wat en soms wil je graag een hoger segment aanspreken of gewoon een paar luxere suites hebben. We hebben dan meer dan voldoende mogelijkheden om jouw accommodatie net dat beetje meer allure mee te geven. Dat kan door gebruik van andere materialen, mooie stoffen of vormgeving. Zowel wij als onze partners hebben jarenlang ervaring in hotel en leisure markt en kennen ‘het klappen van de zweep’.

Wanneer je bij bovenstaande factoren wilt weten wat voor jou organisatie de beste keuze in matrassen is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren en delen onze kennis graag en komen desgewenst langs om je wensen te bespreken. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom.

Maak een afspraak