Over ons

Je bent hier:

Uw Bed Professional is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt. Uw Bed Professional is ontstaan uit een samenwerking tussen Wim Hendriks (welke al ruim 25 jaar ervaring heeft in de bedden branche) en John Grootswagers (met al meer dan 20 jaar ervaring in de textielindustrie).

Uw Bed Professional is gevestigd in Kaatsheuvel, maar actief in de gehele Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Door het aanbieden van een breed, innovatief, duurzaam, kwalitatief, onderhoudsvriendelijk, veilig en comfortabel assortiment tegen een gunstige prijs in combinatie met passend advies van hoog niveau, proberen wij u als klant tijdwinst en financieel voordeel te bieden.

Met trots delen wij mee, dat m.i.v. 1 september 2010, Uw Bed Professional het predicaat “Top Leverancier” heeft verkregen. Dat krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen. En Recron vindt met ons dat Uw Bed Professional het heeft verdiend om dit logo te voeren.

Voor ons betekent dat niet, dat wij nu rustig achterover kunnen gaan zitten, maar dat wij onze goed opgebouwde naam moeten blijven bewijzen, want wij willen ook volgend jaar nog steeds uw Top Leverancier zijn.

Onze voordelen

Uitstekende kwaliteit

Gunstige prijs

Passend advies

Onderhoudsvriendelijk

Veilig & comfortabel

Innovatief & duurzaam

Heeft u vragen?