Over ons

Uw Bed Professional is een flexibel, jong, dynamisch en sterk bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt. Uw Bed Professional is ontstaan uit een samenwerking tussen Wim Hendriks (welke al ruim 36 jaar ervaring heeft in de beddenindustrie) en John Grootswagers (met al meer dan 31 jaar ervaring in de textielindustrie). Inmiddels bestaat ons bedrijf uit 15 personen en wij verwachten de komende jaren nog sterk verder te groeien.

Voor wie?

Uw Bed Professional is gevestigd in Kaatsheuvel, maar actief in geheel Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en mogelijk nog daarbuiten.

Door het aanbieden van een breed, innovatief, duurzaam, kwalitatief, onderhoudsvriendelijk, veilig en comfortabel assortiment tegen een gunstige prijs in combinatie met passend advies van hoog niveau, proberen wij u als klant tijdwinst en financieel voordeel te bieden.

Topleverancier

Uw Bed Professional draagt reeds sinds 2010 het predicaat “Topleverancier”. Dat krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen. En Hiswa-Recron vindt met ons dat Uw Bed Professional het heeft verdiend om dit logo te voeren.

Voor ons betekent dat niet, dat wij nu rustig achterover kunnen gaan zitten, maar dat wij onze goed opgebouwde naam moeten blijven bewijzen, want wij willen ook volgend jaar nog steeds uw Topleverancier zijn.

We zijn er trots op dat we inmiddels de grootste aanbieder in Nederland zijn van stalen bedden en daarmee de Preferred Supplier zijn van vele afnemers.