Diwanbett Steve

Das Diwanbett Steve ist von unserem Etagenbett Mike inspiriert. Die robusten Rundrohre des Kopf- und Fußteils passen zum Etagenbett. Bei einem gemeinsamen Etagenbett MIKE gibt es jedoch einen Unterschied zwischen dem Kopf- und dem Fußende. Bei Steve sind es die gleichen.

 1. Home
 2. /
 3. Betten
 4. /
 5. Diwanbetten
 6. /
 7. Diwanbett Steve

Trasmad Bettkasten

De oersterke bedbodem Trasmad die we ook in onze stapelbedden en andere divanbedden tegenkomen is verwerkt in de Steve. Hierdoor is de Steve niet alleen mooi vormgegeven maar ook een zeer duurzaam bed geworden. De 9 dwarssteunen van de bodem zorgen dat dit bed bijzonder geschikt is voor professioneel gebruik. Door zijn robuuste uitstraling past de Steve zowel in een landelijke als een modern interieur. Je komt de Steve dan ook overal tegen. Van trekkershutten tot vakantiewoningen en hostels.

Afmetingen

De Steve is standaard in de maat 80×200, 90×200 en 90×210 op voorraad, maar ook andere maten zijn leverbaar. De buitenmaten zijn iets groter dan de matrasmaat. Deze zijn +7 cm in zowel lengte als breedte.

Veiligheid en degelijkheid

Omdat de Steve is afgeleid van ons EN-gekeurde stapelbed MIKE en exact de zelfde materialen en verbindingen heeft mag u ook van dit bed dezelfde duurzaamheid verwachten.

Coating van onze bedden

De coating van onze stalen bedden is meer dan alleen een kleurtje. Wij maken gebruik van een epoxy coating die d.m.v. elektrostatische poedercoating wordt aangebracht. Dit garandeert een egale verdeling van de coating en zorgt er voor dat het oppervlak 100% wordt afgedekt door de coating. De coating heeft een fijne structuur die de coating nog robuuster en sterker maakt. Bovendien is de coating goed bestand tegen UV invloeden.

De standaard kleur die wij gebruiken is de zwarte structuur coating. Maar het is ook mogelijk om onze modellen in een afwijkende kleur te bestellen. De volgende kleuren zijn altijd eenvoudig aan te leveren: Antraciet, Aluminium grijs, Wit. Overige RAL kleuren kunnen in goed overleg aangekocht worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mehr Informationen anfragen  divanbed STEVE

  Produkte

  Etagenbetten

  Boxspringbetten

  Matratzen

  Betttextilien