Diwanbett Jake

Das Diwanbett Jake ist von unserem Diwanbett Conny inspiriert, hat aber ein deutlich höheres Kopfteil mit Sprossen. Die robusten Rundrohre von Kopf- und Fußteil passen zum Etagenbett John und zur Schlafcouch Conny.

 1. Home
 2. /
 3. Betten
 4. /
 5. Diwanbetten
 6. /
 7. Diwanbett Jake

Der felsenfeste Trasmad-Bettkasten ist die Basis für dieses solide Bett

De oersterke bedbodem Trasmad die we ook in onze stapelbedden en andere divanbedden tegenkomen is verwerkt in de Jake. Hierdoor is de Jake niet alleen mooi vormgegeven maar ook een zeer duurzaam bed geworden. De 9 dwarssteunen van de bodem zorgen dat dit bed bijzonder geschikt is voor professioneel gebruik. Door zijn robuuste uitstraling past de Jake zowel in een landelijke als een modern interieur. De Jake leent zich ook erg goed als 2 persoons bed. De bodem krijgt dan een extra steunpoot in het midden die van buitenaf niet zichtbaar is.

Afmetingen

De Jake is standaard in de maat 90×200 en 140×200 verkrijgbaar, maar ook andere maten zijn leverbaar. De buitenmaten zijn iets groter dan de matrasmaat. Deze zijn +6 cm in zowel lengte als breedte.

Coating van onze bedden

De coating van onze stalen bedden is meer dan alleen een kleurtje. Wij maken gebruik van een epoxy coating die d.m.v. elektrostatische poedercoating wordt aangebracht. Dit garandeert een egale verdeling van de coating en zorgt er voor dat het oppervlak 100% wordt afgedekt door de coating. De coating heeft een fijne structuur die de coating nog robuuster en sterker maakt. Bovendien is de coating goed bestand tegen UV invloeden.

De standaard kleur die wij gebruiken is de zwarte structuur coating. Maar het is ook mogelijk om onze modellen in een afwijkende kleur te bestellen. De volgende kleuren zijn altijd eenvoudig aan te leveren: Antraciet, Aluminium grijs, Wit. Overige RAL kleuren kunnen in goed overleg aangekocht worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mehr Informationen anfragen  Produkte

  Etagenbetten

  Boxspringbetten

  Matratzen

  Betttextilien