Pocketvering Boxsprings

Deze boxspring heeft een kern van bijna 500 pocketveren.

  1. Home
  2. /
  3. Boxsprings
  4. /
  5. Pocketvering Boxsprings

Over Pocketvering Boxsprings

Deze pocketveren hebben door de constructie een hoog draagvermogen maar zijn tegelijk ook zeer onafhankelijk verend, wat voor een geweldig goed slaapcomfort zorgt. In combinatie met een goede pocketveringmatras heb je hiermee het beste hotelbed dat je je kunt wensen.

De diameter van de pocketveren is veel kleiner (5 ½  cm) dan bij een Bonnellvering. Deze pocketveren hebben 330 veren per vierkante meter. Daardoor zitten er ca. 500 veren in een eenpersoons boxspring, die ervoor zorgen dat een breed publiek prima ondersteuning ondervindt van deze boxspring. Dit komt de levensduur van de boxspring zeker ten goede.

Boxspring ROME is onze meest verkochte boxspring met Pocketvering. Het frame is een degelijk vuren houten frame. Door het open frame en de pocketvering is de ventilatie van deze boxspring optimaal. Dit maakt deze boxspring zeer geschikt voor de recreatiemarkt. Ook daar waar de ventilatie van de ruimtes wat minder is heb je met de ROME een prima boxspring.

Boxspring ROYAL is op het boxspringframe na, gelijk aan boxspring ROME, echter heeft deze ROYAL een stalen frame. Daar waar je kiest voor een zeer duurzaam frame dat ook nog eens ‘hufterproof’ moet zijn, voldoet de ROYAL aan alle eisen.

Beide boxsprings worden ondersteund door 6 boxspringpoten. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw bedden.

Uiteraard hebben wij voor onze boxsprings een uitgebreid programma meubelstoffen en kunstleer beschikbaar. Hiervoor verwijzen we graag naar onze meubelstoffen en kunstleer overzicht.

De hoogte van boxspring ROME is ca. 23 cm.  De ROYAL is ca. 20 cm hoog. (hoogte is exclusief poten). 

Vraag meer informatie aan