Micro-Pocketvering Boxsprings

Deze boxspring heeft een kern van bijna 900 micro-pocketveren.

  1. Home
  2. /
  3. Boxsprings
  4. /
  5. Micro-Pocketvering Boxsprings

Over Micro-Pocketvering Boxsprings

Deze micro-pocketveren hebben door de constructie een zeer hoog draagvermogen maar zijn tegelijk ook zeer onafhankelijk verend, wat voor een zeer goed, maar ook zeer stevig slaapcomfort zorgt. In combinatie met de juiste pocketveringmatras heb je hiermee het beste hotelbed dat je je kunt wensen voor personen die extra zwaar zijn (boven 120 kg) of zij die extra stevig willen slapen.

De diameter van de micro-pocketveren is veel kleiner (4 cm) dan bij een standaard Pocketvering. De Micro-Pocketvering heeft ca. 625 veren per vierkante meter. Bijna 900 veren in een eenpersoons boxspring zorgen ervoor dat ook extra zware personen (boven 120 kg) een bijzonder goede ondersteuning ondervinden van deze boxspring. Dit komt de levensduur van de boxspring zeker ten goede.

Boxspring TOSCANE is onze boxspring met MICRO-Pocketvering. Het frame is een degelijk vuren houten frame. Door het open frame en de pocketvering is de ventilatie van deze boxspring optimaal. Dit maakt deze boxspring zeer geschikt voor de recreatiemarkt. Ook daar waar de ventilatie van de ruimtes wat minder is heb je met de TOSCANE een prima boxspring.

Boxspring ROYAL PLUS is op het boxspringframe na, gelijk aan boxspring TOSCANE, echter heeft deze ROYAL PLUS een stalen frame. Daar waar je kiest voor een zeer duurzaam frame dat ook nog eens ‘hufterproof’ moet zijn, voldoet de ROYAL PLUS aan alle eisen.

Beide boxsprings worden ondersteund door 6 boxspringpoten. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw bedden.

Uiteraard hebben wij voor onze boxsprings een uitgebreid programma meubelstoffen en kunstleer beschikbaar. Hiervoor verwijzen we graag naar onze meubelstoffen en kunstleer overzicht.

De hoogte van boxspring TOSCANE is ca. 23 cm.  De ROYAL PLUS is ca. 20 cm hoog. (hoogte is exclusief poten)

Vraag meer informatie aan