Bonnell Boxsprings

Deze boxspring heeft een traditionele stalen binnenvering. Deze Bonnell veren zijn aan de bovenzijde met elkaar verbonden. De diameter van deze veren is vrij groot, waardoor je niet veel veren per vierkante meter nodig hebt, ca. 120 veren p/m2.

  1. Home
  2. /
  3. Boxsprings
  4. /
  5. Bonnell Boxsprings

Over Bonnell Boxsprings

Deze boxspring geven een zeer verend en flexibel ligcomfort.  Dit komt omdat de Bonnellveren aan de boven- en onderzijde met elkaar verbonden blijven. Dit zorgt ervoor dat er een sterk verband is tussen de veren, maar zorgt ook voor iets meer deining dan bij een pocketvering omdat de veren niet onafhankelijk van elkaar kunnen veren. Het comfort is door zijn veerkarakter zeer populair.

Boxspring France

Boxspring FRANCE is zo’n boxspring met Bonnellveren. Het frame is een degelijk vuren houten frame. Door het open frame en de binnenvering is de ventilatie van deze boxspring optimaal. Dit maakt deze boxspring zeer geschikt voor de recreatiemarkt. Ook daar waar de ventilatie van de ruimtes wat minder is heb je met de FRANCE een prima boxspring.

Boxspring Oslo

Boxspring OSLO is op het boxspringframe na, gelijk aan boxspring FRANCE, echter heeft deze OSLO een stalen frame. Daar waar je kiest voor een zeer duurzaam frame dat ook nog eens ‘hufterproof’ moet zijn, voldoet de OSLO aan alle eisen.

Beide boxsprings worden ondersteund door 6 boxspringpoten. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw bedden.

Uiteraard hebben wij voor onze boxsprings een uitgebreid programma meubelstoffen en kunstleer beschikbaar. Hiervoor verwijzen we graag naar onze meubelstoffen en kunstleer overzicht.

De hoogte van boxspring FRANCE is ca. 23 cm.  De OSLO is ca. 20 cm hoog. (hoogte is exclusief poten)

Boxspring Magna

Boxspring Magna is de hoge versie van boxspring France. De Magna is 30 cm en wordt vaak met de lage L-poten / hoekpoten uitgevoerd. (zie bijgaande foto). Het verschil tussen de Magna en de France is het houten frame binnenin de boxspring. Bij de magna is deze 7 cm hoger, waardoor de hoogte op 30 cm. komt.

Boxspringhoogte

Bovenstaande 3 modellen hebben verschillende hoogtes. Boxspring France is 23 cm, boxspring Oslo is 20 cm en boxspring Magna is 30 cm.

Vraag meer informatie aan