Hoeslakens en kussenslopen

  1. Home
  2. /
  3. Bedtextiel
  4. /
  5. Hoeslakens en kussenslopen

Hoeslakens en kussenslopen

Hoeslakens zijn er tegenwoordig in diverse materialen. De één is nog mooier of zachter dan de ander. Maar in de professionele markt staat één vraag bovenaan. Hoe duurzaam is mijn textiel en hoe goed laat het zich reinigen of hoe intensief wordt het gereinigd. Want reinigen van grote hoeveelheden beddengoed dat afkomstig is uit verhuuraccommodaties gebeurt op totaal andere wijze dan de was thuis.

Met ons assortiment richten wij ons niet op de grote wasserijen. Zij hebben zelf een compleet pakket aan linnen in huis, die afgestemd is op de wijze van reinigen.

Uw eigen textiel, wassen in eigen beheer

Maar wat als u, om welke reden ook, besluit het wassen in eigen hand te houden. U kiest ervoor om zelf uw kwaliteit te kiezen en het wassen in eigen beheer te doen? Dan kunnen wij u goed van dienst zijn met onze collectie beddengoed geschikt voor de hotel- en vrijetijdsbranche.

Katoenen (geweven) hoeslakens

Geweven katoen is van oudsher de meest gebruikte kwaliteit voor hoeslakens. Mooi wit en gestreken lakens geven een bed dat hele schone gevoel dat iedereen fijn vindt. Bewust en onbewust zullen uw klanten u hoger kwalificeren als uw beddengoed er mooi en schoon uitziet.
In katoen zijn er kwaliteitsverschillen.

Katoenen hoeslakens met elastiek

U kunt kiezen voor luxe katoen in een 16A (175gr/m2) of voor een iets lichtere kwaliteit 20A (140 gr/m2) Deze hoeslakens bieden wij u standaard aan in een TC250 kwaliteit. Mooi linnen voor een betaalbare prijs. De hoeslakens zijn voorzien van elastiek voor het eenvoudig opmaken en een mooie pasvorm om de matras.

Jersey (stretch) hoeslakens

Jersey katoen wordt gebruikt om onze Jersey hoeslakens te maken. Jersey is gebreid textiel. Dit zorgt voor elasticiteit, wat de pasvorm ten goede komt en het wordt als strijkvrij materiaal gezien. We onderscheiden een lichte variant (Single Jersey) en een zwaardere kwaliteit (Double Jersey)

De Jersey hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek wat het opmaken zeer vereenvoudigt. Onze Jersey hoeslakens zijn in veel kleuren leverbaar.

Vraag meer informatie aan
    Producten