Ellington’s® Hotel Professional hoofdkussens

 1. Home
 2. /
 3. Bedtextiel
 4. /
 5. Ellington’s® Hotel Professional hoofdkussens

Ellington’s® Hotel Professional hoofdkussens

Om lekker te slapen heb je niet alleen een goed bed en matras nodig, maar ook een goed ondersteunend kussen speelt een zeer belangrijke rol bij een goede nachtrust. Ontspannen slapen en uitgerust wakker worden kun je alleen als je hoofd en nek goed ondersteund worden door een kussen dat goed bij jouw lichaamsbouw en slaaphouding past.

Onze Ellington’s hotelkussen lijn

Onze slaapspecialisten hebben hun jarenlange ervaring in de hospitalitybranche gebruikt om een mooie en comfortabele kussencollectie samen te stellen voor de veeleisende slaper. Door het gebruik van kwalitatieve materialen hebben wij 3 heerlijke hotelkussens gecreëerd, die voor een breed publiek aan gasten in te zetten zijn.

Bij de samenstelling van deze nieuwe hotelkussen collectie hebben wij de 4 belangrijkste pijlers voor een goed kussen op elkaar afgestemd. Deze 4 belangrijke elementen vormen samen ons Ellington’s Hotel Professional kussen van luxe kwaliteit:

1. De tijk of de hoes van het hotelkussen

De eerste indruk van een goed kussen wordt gevormd door de tijk (de hoes) van het kussen. Wij kozen voor een donsdicht Percal Katoen met een luxe uitstraling. Fijngekamde en geweven katoenen garens geven de kussen een exclusieve look en zorgen voor de rijke uitstraling van het hotelkussen.

2. De vulling van het hotelkussen

Een goed kussen moet je naar eigen wens kunnen vormen. Losse vulling zorgt ervoor dat je een kussen altijd goed kunt vormen. Het bevordert ook het opschudden van een kussen. Hierdoor kan de vulling van het hotelkussen ademen, wat zorgt voor een betere hygiëne.

3. Het vulgewicht van het hotelkussen

Het vulgewicht van een hotelkussen bepaalt de hoogte van het kussen. Omdat iedere persoon anders gebouwd is en een eigen favoriete slaaphouding heeft, is het vulgewicht belangrijk in de ervaring van het comfort. Met name de slaaphouding is belangrijk bij de keuze voor het juiste kussen.

Vraag meer informatie aan
  4. De vorm van het kussen

  Door onze vulling blijft dit kussen ook altijd goed in vorm, waardoor het voor een goede ondersteuning zorgt.

  Omdat je met 1 soort kussen niet iedere gast kunt plezieren, maar het ook een onmogelijke taak is om volledig custommade voor iedereen een aangepast kussen aan te bieden, hebben we een mooie selectie in onze hoofdkussen lijn gemaakt. Op basis van jarenlange ervaring en kennis van kussens hebben wij een prachtig 3-tal ontwikkeld. Deze 3 hotelkussens verschillen in vulgewicht, hoogte en hard-/zachtheid.

  Hotel kussen Ellingtons Soft Support | Uw Bed Professional

  Soft Support Pillow

  (1000 gr.)

  Hotel kussen Ellingtons Medium Support | Uw Bed Professional

  Medium Support Pillow

  (1200 gr.)

  Hotel kussen Ellingtons Firm Support | Uw Bed Professional

  Firm Support Pillow

  (1400 gr.)

  Welke hotelkussens zijn de beste keus voor mijn gasten?

  De keuze voor het beste hotelkussen is natuurlijk afhankelijk van de voorkeuren van de gasten. De breedte van het assortiment zorgt ervoor dat je als hotel een gevarieerde keuze kunt bieden aan je gasten. Een groot voordeel voor de gast die dit als zeer gastvrij zal ervaren. Hierdoor zal de tevredenheid van uw hotelgasten stijgen en de gastvrije hotelbeleving vergroten.

  1. De Soft Support Pillow is geschikt voor:

  • Gasten met smalle schouders
  • Gasten die graag op hun rug slapen en houden van een zacht hotelkussen
  • Gasten die op hun buik slapen en behoefte hebben aan een niet te dik en zacht kussen.

  2. De Medium Support Pillow is geschikt voor:

  • Gasten met een normaal postuur.
  • Gasten die graag op hun rug slapen en houden van een vol hotelkussen.
  • Gasten die op hun zij slapen, maar geen behoefte hebben aan een dik hotelkussen.

  3. De Firm Support Pillow is geschikt voor:

  • Gasten met brede schouders.
  • Gasten die op hun rug slapen en graag hoog willen liggen.
  • Gasten die op hun zij slapen, en behoefte hebben aan een stevig gevuld hotel kussen.

  Bovenstaande richtlijnen zijn zeer geschikt om aan te houden bij het kiezen van hotel kussens voor uw gasten. Wil je maar 1 type kussen, dan is nr. 2, de Medium Support kussen een veilige keuze. Voor hotels en andere verhuuraccommodaties scoren wij hoog met dit model kussen.

  Producten