Dekbedden

  1. Home
  2. /
  3. Bedtextiel
  4. /
  5. Dekbedden

Dekbedden

Dekbedden zijn er in veel soorten en kwaliteiten. De recreatieve- en hotelsector vraagt om betaalbare en goed reinigbare dekbedden. Maar er zijn veel kwaliteitsverschillen. In de goedkopere, budgettaire series vinden we veel synthetische dekbedden, terwijl we in het hogere segment steeds vaker luxere kwaliteiten terugvinden.

Echte donzen dekbedden zien we maar heel weinig in deze sector. Maar een mooie Percal katoenen dekbed met Gelfiber vulling, carré gestept benaderd het gevoel en uitstraling van een mooi donzen dekbed. Door het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige materialen zijn deze dekbedden goed wasbaar en gaan ze lang mee.

Onze FREEtime® collectie heeft goede, budgettair interessante, dekbedden. De tijken zijn 100% microvezel of 50/50% katoen/polyester. Hierin worden polyester vezels gebruikt welke door een banenstiksel bij elkaar worden gehouden. De dekbedden hebben een gewicht van 400 gr/m2 en zijn daardoor het hele jaar door goed in ons klimaat toe te passen.

Als uitstraling en slaapcomfort naar een hoger niveau moeten, dan hebben wij een Hotel Professional collectie, welke met luxe tijken en vulling worden gemaakt. Mooi Percal katoen, Carré stiksel en een Gelvezel vulling zorgen voor dat losse, dons dekbedden gevoel, dat u alleen in de betere hotels tegenkomt. Het Hotel Professional dekbed is ondanks zijn kwaliteit en uitstraling zeer interessant geprijsd.

We adviseren u graag.

Vraag meer informatie aan
    Producten