Bedtextiel

Goed bedtextiel maakt het verschil

Als leverancier van goede kwaliteit bedden, boxsprings en matrassen voor de professionele markt, mag een goed assortiment niet ontbreken. Voor elk type project hebben wij passend bedtextiel dat qua luxe, afwerking, levensduur past bij uw organisatie en budget. Hieronder volgt ons standaardprogramma. Maar daarnaast zijn wij ook leveranciers van specials, custom-made producten waarbij wij speciaal op verzoek van klanten producten hebben ontwikkeld.

De beleving van een prettig verblijf hangt samen met kwalitatief en lekker slapen. Het juiste bedtextiel draagt daar onbewust aan bij en mag dus nooit de sluitpost op uw begroting zijn.

Comfort & Hygiëne van Bedtextiel

Lekker slapen in een schoon bedje vind iedereen fijn. Het beddengoed moet gemakkelijk en intensief gereinigd kunnen worden zodat u altijd een schoon bed kunt aanbieden. Ongelukjes komen overal voor, dus als dit op uw bedden gebeurd, dan wilt u dit goed en snel kunnen reinigen en uw (nieuwe) gast weer een hygiënisch bed kunnen aanbieden. Uw gast wil immers niet geconfronteerd worden met de problemen van de vorige gast. Laat u informeren over de juiste materialen.

Het verschil tussen home-textiles en professioneel textiel

We hebben een uitgebreid assortiment bedtextiel dat is samengesteld op basis van de behoefte in de professionele markt. De eisen van bedtextiel in de professionele hotel – en vrijetijdsbranche liggen veel hoger dan in de consumentenmarkt. In de consumentenmarkt ligt de nadruk op design, kleur en ’touch’ van stoffen. In de professionele markt wordt vooral gekeken naar duurzaamheid en reinigingsvoorschriften en hoeveel wasbeurten een product meegaat. Uiteraard zijn er ook esthetische eisen voor professioneel bedtextiel, maar altijd blijft reiniging dominant v.w.b. de eisen. Wilt u weten wat voor u de beste keuze is? Laat ons met u meedenken. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend.

In bedtextiel voor de professionele markt hebben wij de volgende indeling gemaakt.

Waterdichte matrasbeschermers en kussenbeschermers

Volledige bescherming van uw matrassen en kussens. Deze hoezen beschermen uw producten volledig en laten geen vocht door.

bekijk beschermende hoezen

Moltons (absorberende beschermers) voor matras en kussen

Goede bescherming d.m.v. katoenen moltons van geruwd katoen. Kwalitatief hoogstaande grondstoffen zorgen voor een mooi eindproduct.

bekijk moltons

Hoeslakens en kussenslopen

In een heerlijk fris bed stappen van schone lakens en slopen. Dat geeft het echte hotelgevoel. Voor ieder segment de juiste kwaliteit.

bekijk hoeslakens en kussenslopen

Dekbed overtreksets

Heerlijk slapen onder uw dekbed dat voorzien is van een schoon en fris dekbedovertrek. Wij hebben het echte professionele linnen dat u kent van de grote hotels en vakantieparken.

bekijk dekbed overtreksets

Dekbedden

Overal lekker slapen onder een goed isolerend en lichtgewicht dekbed. Van Evenementen camping tot 5-sterren hotel. We hebben alle kwaliteiten in huis.

bekijk dekbedden

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen dat uw hoofd de optimale ondersteuning biedt. Diverse soorten en diktes en materialen zijn uit voorraad leverbaar.

bekijk hoofdkussens