Zorgbed 635

Elegant en comfortabel hoog/laag bed met een luxe schaarframe.

 1. Home
 2. /
 3. Bedden
 4. /
 5. Zorgbedden

Zorgbed 635

Door de beukenkleurige houten onderdelen, de sierlijke houten panelen en de hoogwaardige houten afwerkingen heeft ZORGBED 635 een comfortabele en warme uitstraling. ZORGBED 635 voldoet aan alle voorwaarden voor een bed voor verpleging en verzorging.

U kunt kiezen tussen doorlopende of gedeelde zijhekken die harmonisch in het totaalbeeld van ZORGBED 635 kunnen worden ingepast. De zijhekken zijn voorzien van kunststof beschermkappen waardoor beknelling niet mogelijk is. Naast de kleur beuken zijn een aantal andere kleuren verkrijgbaar. (optie)

Dit bed voldoet aan de hoogste eisen. Het ligvlak is onderverdeeld in 4 segmenten, met 2 afzonderlijke motoren, individueel instelbaar. De instelling van het voeteneind wordt door 2 rastomaten ondersteund.

Detail van zorgbed 635

Het ligvlak is onderverdeeld in 4 segmenten en elektrisch verstelbaar tussen 40 cm en 80 cm (bovenkant ligvlak). De elektronische onderdelen zijn vervaardigd door de firma Linak volgens de nieuwste inzichten en voldoen aan alle geldende veiligheidstechnische normen.

Het ligvlak bestaat uit een elastische houten lattenbodem met hardheidsinstelling. Tegen een meerprijs is er ook een comfort ligvlak met een kunststof lattenbodem beschikbaar. Ook andere ligvlak afmetingen in lengte of breedte zijn leverbaar. Vanaf een breedte van 100 cm leveren wij alleen een metalen ligvlak.

ZORGBED 635 staat stevig en stabiel op cilindrische poten. De wielen zijn verborgen in de poten en worden bij transport eenvoudig eruit geschoven.

Door de uitgekiende en doordachte constructie kan ZORGBED 635 gemakkelijk door één persoon worden opgebouwd.

Elke afzonderlijke verstelmogelijkheid van het bed kan gemakkelijk via de spatwaterdichte handschakelaar mechanisch worden gestuurd, maar elke afzonderlijke functie kan ook afzonderlijk worden vergrendeld.

Vraag meer informatie aan
  Specificaties zorgbed

  • Veilige werkbelasting 175 kg, maximaal gebruikersgewicht 135 kg.
  • Zwaarste onderdeel: schaarframe 25 kg.
  • Buitenmaten: lengte 212 cm, breedte 102,5 cm.
  • Lengte rugdeel: 80 cm, verstelling rugleuning 70°, max. hoek bovenbenen: 45.
  • Onderrijdbaarheid 35 cm, looprollen 100 mm telkens met blokkeerrem.
  • Totaalgewicht: 107 kg.

  ZORGBED 635 voldoet aan alle veiligheidstechnische relevante normen.

  Producten