Vouwbedden

Heeft u misschien nog een slaapplaats vrij?

Hoe vaak gebeurt het dat u snel moet handelen om een extra slaapplaats te creëren? Vaak krijgt u zo’n vraag op de drukste momenten van de dag. U moet snel improviseren en uw gast goed helpen. Wat fijn als u dan een volwaardig goed bed kunt bijplaatsen. Ons vouwbed ‘Amsterdam’ biedt uw gasten heerlijk slaapcomfort op een degelijk maar snel en gemakkelijk bij te plaatsen bed. Vouwbedden zijn de perfecte oplossing wanneer u snel moet handelen. 

 1. Home
 2. /
 3. Bedden
 4. /
 5. Vouwbedden

Ruimtebesparende vouwbedden eenvoudig in gebruik

Vouwbed Amsterdam is snel en gemakkelijk te verplaatsen. Het bed is niet zwaar, maar wel sterk. In ingeklapte staat rijdt u het vouwbed naar de gewenste kamer. Hier klapt u het bed in luttele seconden uit. Het bed wordt inclusief comfortabele koudschuimmatras geleverd. Dus heeft u het bed binnen enkele minuten helemaal opgemaakt en klaar voor gebruik. Na gebruik klapt u het bed weer snel en gemakkelijk in en bespaart hierdoor veel ruimte.

Ruim en comfortabel vouwbed

De matrasmaat is 90×200, waardoor ook de grotere gast een prima bed krijgt. De matras is een goede koudschuim matras, die uw gasten een comfortabel slaapcomfort biedt. Dit wordt mede bepaald door de luxe afneembare matrashoes. Doordat de bodem uit een verende lattenbodem bestaat krijgt het bed nog eens extra comfort. De ruimte tussen de latten zorgt voor meer dan voldoende ventilatie en dat zorgt weer voor een aangenaam klimaat in bed. Vouwbed Amsterdam is het meest ideale en comfortabele bijzet bed dat u zich kunt wensen. Uw gasten zullen tevreden zijn. En voor u is het een enorm gemak en werkt het ruimtebesparend omdat u het vouwbed in een handomdraai weer inklapt en weg zet.

Vouwbedden voor hotels en hostels | Uw Bed Professional

Vraag meer informatie aan
  Producten

  Stapelbedden

  Boxsprings

  Matrassen

  Bedtextiel