Safari stapelbed Robuusta

Ons Safaribed “een deelbaar Stapelbed” Robuusta is de allernieuwste innovatie in stapelbedden voor intensief gebruik met “Hufterproof” predicaat. Het ‘Safari-bed’ speelt in op de laatste trend in de recreatiebranche: beleving.

  1. Home
  2. /
  3. Bedden
  4. /
  5. Stapelbedden
  6. /
  7. Stapelbed Robuusta

Deelbaar Safaribed Robuusta

Nieuwste innovatie in deelbare stapelbedden

De basis van het Robuusta ‘Safari-bed’ is gemaakt van dik staal en voorzien van een degelijke Trasmad® bodem. Deze bodem is niet verend, waardoor deze niet uitnodigt tot ’trampoline’ springen. Door middel van een eenvoudig maar kwalitatief goed koppelsysteem is het mogelijk om in een handomdraai van één stapelbed twee enkele bedden te maken.

Het Safaribed stapelbed is extra beveiligd door zeer solide en veilige uitvalhekjes. Het bovenbed is eenvoudig te bereiken door het degelijke trapje, dat vast zit aan het bed. Het trapje dient tevens als de fixatie van het bovenbed aan het onderbed. Als het trapje vastgeschroefd zit (wat wij uiteraard aanbevelen) dan kunnen boven- en onderbed niet van elkaar gescheiden worden.

Waar is dit deelbaar stapelbed voor geschikt?

Dit deelbare stapelbed dat zeer geschikt is voor de totale vrijetijdsmarkt / recreatiemarkt is zeer stabiel en trek je niet zomaar om. Bovendien staat het door zijn robuustheid ‘zeker’ op zijn hardhouten poten.

Het bed wordt nu al enkele jaren toegepast in veel buitenaccommodaties zoals safaritenten en lodgetenten. Door de epoxy-coating is de lak zeer sterk en is het bed ook geschikt in vochtige omgeving.

Bij de ontwikkeling van onze producten wordt rekening gehouden met het milieu. De bedden worden niet behandeld met milieubelastende lakken. Bovendien zijn de onderdelen goed van elkaar te scheiden waardoor ze bijzonder goed recyclebaar zijn.

Al onze bedden worden degelijk verpakt inclusief handleiding en accessoires in stevig karton. U kunt hier kiezen uit de matrassen.

Aanpassing model

Op dit moment zijn er nog een aantal bedden van 80×200 op voorraad. Dit model wordt dit jaar aangepast. Zodra wij van alle maten weer voldoende voorraad hebben, wordt dit hier gemeld.

Vraag meer informatie aan
    Producten