Stalen stapelbed MIKE

De Mike is ons eerste 100% stalen stapelbed dat een EN-keurmerk heeft en voldoet daarmee aan alle eisen op gebied van veiligheid en degelijkheid en is daarmee een echt duurzaam product.

  1. Home
  2. /
  3. Bedden
  4. /
  5. Stapelbedden
  6. /
  7. Stapelbed MIKE

Stalen stapelbed MIKE is EN-Gekeurd

Dit stalen stapelbed heeft een EN-747-1/2 veiligheidscertificaat. Dit bed is in vele opzichten gelijk aan ons deelbare stapelbed JOHN. De Mike is ons eerste 100% stalen stapelbed dat een EN-keurmerk heeft en voldoet daarmee aan alle eisen op gebied van veiligheid en degelijkheid en is daarmee een echt duurzaam product.

De Mike is zowel als stapelbed te gebruiken, maar kan ook gedeeld worden in 2 divanbedden. Bij het bed worden extra doppen geleverd waardoor 2 enkele bedden er netjes afgewerkt uitzien.

De bedbodem van de MIKE is een Trasmad bodem die volledig van staal is en bestaat uit degelijke zijliggers en een gevlochten staaldraad bodem die ondersteund wordt door 7 dwarssteunen die het bed zeer sterk maken. Door de niet-verende bodem nodigen de bedden niet uit tot ‘trampoline springen’.

Voordelen stalen stapelbed

Als het bed volledig is gemonteerd als stapelbed is de Mike een zeer stabiel en veilig bed. De hoge hekken, de afstaande trap met robuuste staanders maken het bed zeer veilig. Tevens kunnen de bedbodems geborgd worden (dit is overigens verplicht om aan de EN norm te voldoen), waardoor bedden niet uit hun houders kunnen worden getrapt.

Dit stalen stapelbed is standaard verkrijgbaar in de maten 80×200 en 90×200 (afwijkende maten zijn op aanvraag mogelijk). Standaard maten kunnen vanuit voorraad geleverd worden. Al onze bedden worden degelijk verpakt inclusief handleiding en accessoires in stevig karton. U kunt hier uw keuze maken uit de beschikbare matrassen.

Vraag meer informatie aan
    Producten