Stalen stapelbed JOHN

Het metalen stapelbed of etagebed John is het meest praktische stapelbed omdat het inderdaad kinderlijk eenvoudig deelbaar en stapelbaar is. Een goed stapelbed dat zwaar gebruik met gemak kan weerstaan. Het bed heeft een degelijke constructie en is gemaakt conform de Europese Veiligheidsnormering.

 1. Home
 2. /
 3. Bedden
 4. /
 5. Stapelbedden
 6. /
 7. Stapelbed JOHN

Deelbaar stapelbed JOHN

Door zijn eenvoud en zéér sterke constructie is dit stalen deelbare stapelbed zeer veel gebruikt in de recreatiemarkt, maar we leveren dit bed ook bij agrarische bedrijven die tijdelijk personeel moeten huisvesten. Het deelbare stapelbed John is eenvoudig om te bouwen tot twee 1-persoonsbedden, door middel van het verwijderen van de verbindingsstukken (buizen). Dit metalen stapelbed wordt standaard geleverd met een bedtrapje en een uitvalhekje. Zodra het trapje bevestigd en vastgeschroefd is, kunnen boven- en onderbed niet van elkaar gescheiden worden, waardoor de veiligheid gewaarborgd is.

Metalen stapelbed

Dit stapelbed is standaard verkrijgbaar in de maten 80×200 en 90×200 (afwijkende maten zijn op aanvraag mogelijk). Standaard maten kunnen vanuit voorraad geleverd worden. Al onze bedden worden degelijk verpakt inclusief handleiding en accessoires in stevig karton. U kunt hier kiezen uit de matrassen.

De bedbodem (Trasmad-basic) bestaat uit zware zijliggers, die verbonden zijn aan 8 sterke dwarssteunen. Daarop ligt een gevlochten draadmat, die d.m.v. puntlassen rondom aan het stalenframe vast zit. Een letterlijk ijzersterke bedbodem. Ondanks dat dit bed niet al te zwaar is, is het zeer sterk en stabiel.

Personeelshuisvesting en Noodopvang

Dit stapelbed kan snel en eenvoudig gemonteerd kan worden en omdat het hier om een deelbaar stapelbed gaat is het ook in een handomdraai aan te passen naar 2 gelijkwaardige divanbedden. Dit maakt het bed zeer geschikt voor noodopvang van bijvoorbeeld asielzoekers en/of vluchtelingen.

Als u snel bedden nodig heeft voor noodopvang, dan kunnen wij u doorgaans snel en goed helpen. In de maten 80×200 en 90×200 proberen wij altijd een ruime voorraad aan te houden. Heeft u snel bedden nodig? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij u direct laten weten of deze (snel) beschikbaar zijn.

Vraag meer informatie aan
  Producten

  Stapelbedden

  Boxsprings

  Matrassen

  Bedtextiel