Stapelbedden

 1. Home
 2. /
 3. Bedden
 4. /
 5. Stapelbedden

Hufterproof Stapelbedden

Stapelbedden van Uw Bed Professional hebben standaard het predicaat ‘Hufterproof’. Al onze bedden zijn ontwikkeld voor de professionele markt. Dit betekent dat de bedden voor ‘zwaar’ gebruik zijn gemaakt en eenvoudig zijn te monteren. Stabiliteit, design, functionaliteit en montagegemak zijn dan ook de aandachtspunten bij de ontwikkeling van ieder bed.

 • Groepsaccommodaties
 • Campings
 • Vakantieparken
 • Hostels
 • Chaletbouwers
 • Projectinrichters
 • B&B’s
 • Huisvesting arbeidsmigranten (personeelshuisvesting)
 • Groepsaccomodaties
 • Campings
 • Vakantieparken
 • Hostels
 • Chaletbouwers
 • Projectinrichters
 • B&B’s
 • Huisvesting arbeidsmigranten (personeelshuisvesting)

Stapelbed MIKE

Deelbaar, hufterproof, 100% staal. Europees keurmerk EN-747-1/2

Stapelbed MIKE

Deelbaar, hufterproof, 100% staal en met Europees keurmerk

Stapelbed JOHN

Deelbaar, hufterproof, 100% staal

Stapelbed JOHN

Deelbaar, hufterproof, 100% staal

Veilige stapelbedden

Onze bedden zijn veilig. Sterke uitvalbeveiliging en degelijke trapjes zorgen ervoor dat u gasten veilig in onze stapelbedden kunnen slapen. Veel van onze stapelbedden zijn deelbaar, maar ook weer eenvoudig te stapelen tot een degelijk stapelbed. Als u de stapelbedden uit elkaar haalt heeft u 2 gelijkwaardige divanbedden.

Degelijke Trasmad bodem

De bedbodem [Eng=base] is letterlijk de basis van een goed (stapel)bed. Bij onze bedden is dat de TNO geteste Trasmad bodem. Een oerdegelijke niet verende bedbodem van gevlochten staal en sterke zijliggers. De Trasmad is zeer sterk en nodigt niet uit tot ’trampolinespringen’. De bedbodem wordt over de hele lengte ondersteunt door sterke dwarssteunen.

De Trasmad bedbodem stelt ons in staat om het bed extra stevig te maken en bovendien ook extra veilig. Het stapelbed MIKE dat ook deze Trasmadbodem  heeft is ook EN gekeurd, waarmee het bewezen heeft een fantastisch sterke bodem te zijn.

Collectie

Voordelen stapelbed

Een stapelbed heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat het stapelbed geplaatst kan worden op kleinere kamers, waardoor er een slaapplek is voor 2 personen. Er wordt efficiënt omgegaan met de ruimte in de kamer, omdat je met een stapelbed de hoogte in gaat. Een ander voordeel is dat kinderen het vaak fantastisch vinden om boven te slapen. Op deze manier kunnen ze al klauterend het bovenste bed bereiken.

Uw Bed Professional Brochure

Brochure aanvragen

Meer weten over onze stapelbedden en de mogelijkheden? Vraag onze brochure aan.

brochure aanvragen

Wat is een stapelbed?

Stapelbedden zijn degelijke bedden die ervoor zorgen dat u op een relatief kleine oppervlakte veel slaapplaatsen kunt creëren. Zoals het woord al zegt kunnen deze bedden gestapeld worden door 2 (of soms wel drie) enkele bedden met elkaar te verbinden. D.m.v. een trapje kom je dan in het hoger gelegen bed. Een goed stapelbed heeft tegenwoordig altijd een uitvalbeveiliging voor het bovenste bed, zodat ook kleinere kinderen veilig boven kunnen slapen.

Deelbare stapelbedden

Bij deelbare bedden kun je het bovenbed van het onderbed scheiden. Hierdoor ontstaan 2 divanbedden. Bij de meeste deelbare stapelbedden worden extra connectoren (tussenstukken) gebruikt om de ruimte tussen onder- en bovenbed optimaal te houden.

Stapelbed Robuusta

Stapelbed Robuusta, deelbaar, hufterproof, hout en staal

Stapelbed Robuusta

Stapelbed Robuusta, deelbaar, hufterproof, hout en staal

Stapelbed Robuusta EN

Stapelbed Robuusta EN, niet deelbaar, hufterproof, hout en staal en met Europees keurmerk

Stapelbed Robuusta EN-gekeurd

Stapelbed Robuusta EN, niet deelbaar, hufterproof, hout en staal en met Europees keurmerk EN-747-1/2

Oorsprong van het stapelbed

Stapelbedden worden soms geassocieerd met lompe oude legerbedden of kinderbedden, maar je komt ze ook steeds vaker tegen in vakantiewoningen en andere recreatieve omgevingen. Maar ook bij huisvesting van personeel wordt nog steeds met stapelbedden gewerkt.

Etagebed of Stapelbed?

Wanneer stapelbedden niet deelbaar zijn, dan noemen wij dit vaak etagebedden. Deze bedden zien er hetzelfde uit als een stapelbed met dezelfde functies en veiligheid, echter zijn het hoofd- en voeteneind uit één stuk gemaakt en dus niet deelbaar. Enkele van onze stapelbedden zijn ook op die manier uitgevoerd. Wilt u hier meer over weten of heeft u bepaalde wensen over deze optie dan kunt hierover contact met ons opnemen. We hebben veel mogelijkheden om aanpassingen aan onze bedden te doen.

Stalen stapelbedden 2 persoons en 3 persoons | Uw Bed Professional