Onderschuifbedden

Divanbed Martin stond model voor onze onderschuifcombinatie. In plaats van de normale verbinding van het ledikant werd dit vervangen door een mechaniek, waarmee eenvoudig het hoofd- en voeteneind van het divanbed in te klappen zijn. Door de wielen die op de buitenkant van de uiteinden zijn gemonteerd rol je eenvoudig het extra bed onder een bestaand bed.

Eenvoud en snelheid

Doordat je het bed eenvoudig onder het standaard bed vandaan trekt en direct de uiteinden kunt uitklappen heb je in een handomdraai een extra bed staan, dat ook nog eens net zo hoog is als het standaard bed en dezelfde uitstraling heeft. Bovendien kun je de matras altijd op het onderschuifbed laten liggen. Hiermee voorkom je onnodig gesleep met matrassen.

Coating van onze bedden

De coating van onze stalen bedden is meer dan alleen een kleurtje. Wij maken gebruik van een epoxy coating die d.m.v. elektrostatische poedercoating wordt aangebracht. Dit garandeert een egale verdeling van de coating en zorgt er voor dat het oppervlak 100% wordt afgedekt door de coating. De coating heeft een fijne structuur die de coating nog robuuster en sterker maakt. Bovendien is de coating goed bestand tegen UV invloeden.

De standaard kleur die wij gebruiken is de zwarte structuur coating. Maar het is ook mogelijk om onze modellen in een afwijkende kleur te bestellen. De volgende kleuren zijn altijd eenvoudig aan te leveren: Antraciet, Aluminium grijs, Wit. Overige RAL kleuren kunnen in goed overleg aangekocht worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan
    Producten

    Stapelbedden

    Boxsprings

    Matrassen

    Bedtextiel