Bedwantsen? Met Uw Bed Protection zijn ze verleden tijd!

Bedwantsen verleden tijd met Uw Bed Bug Protection

Bedwantsen zijn opnieuw opgedoken en brengen problemen met zich mee over de hele wereld. De recente toename van bedwantsen in steden zorgt voor ongemak, zowel bij huiseigenaren als bij reizigers. Vooral sinds de pandemie is het probleem verergerd door de toename van reizen. Bedwantsen hebben hun weg gevonden naar onze woningen, hotels en openbare ruimtes, en dit vormt een uitdaging voor iedereen, ongeacht de mate van hygiëne.

Bedwantsen verleden tijd met Uw Bed Bug Protection

Bedwantsen zijn opnieuw opgedoken en brengen problemen met zich mee over de hele wereld. De recente toename van bedwantsen in steden zorgt voor ongemak, zowel bij huiseigenaren als bij reizigers. Vooral sinds de pandemie is het probleem verergerd door de toename van reizen. Bedwantsen hebben hun weg gevonden naar onze woningen, hotels en openbare ruimtes, en dit vormt een uitdaging voor iedereen, ongeacht de mate van hygiëne.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn vervelende insecten die zich schuilhouden in beddengoed en ‘s nachts bijten. Ze veroorzaken kleine, rode, gezwollen en pijnlijke bultjes op de huid. U wordt door bedwantsen gebeten als u ergens slaapt waar bedwantsen zijn. Ze komen vaak uit hun schuilplaatsen in het donker. Omdat ze klein en plat zijn, kunnen ze zich goed verstoppen. Vooral in de naden en kieren van bedden en matrassen, maar ook in beddengoed.

Bedwantsen bestrijden in uw accommodatie

We snappen hoe belangrijk een ultieme beleving is voor uw gasten en u wilt deze niet laten verpesten door dagenlange jeuk. Uw Bed Protection matrassen kunnen preventief worden gebruikt tegen bedwantsen. Het stoot bedwantsen af en voorkomt besmetting van uw matras en bedtextiel. Uw Bed Protection matrassen zijn een effectieve oplossing om bedwantsen te bestrijden voor een betere kwaliteit van slaap en dagelijks welzijn van uw gasten.

De werking van Uw Bed Bug Protection

Uw Bed Protection matrassen hebben een speciale hoes met een bestrijdingsmiddel tegen bedwantsen. Dit middel is samengesteld met Eucalyptus Citriodora olie. Uw Bed Protection matrassen zijn in Frankrijk getest door het TEC laboratorium. Testen hebben aangetoond dat de beschermende oplossing op plantaardige basis optimaal werkt op alle soorten textiel.

 • Puur plantaardig ingrediënt: Eucalyptus Citriodora olie
 • Vrij van chemische bestrijdingsmiddelen
 • Vermindert het risico op huidreacties door bedwantsbeten
 • Niet-irriterende technologie goedgekeurd door het IDEA dermatologisch laboratorium
 • OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd

Bed Bug protection is geschikt voor:

 • Groepsaccommodaties
 • Vakantie- en Bungalowparken
 • Projectinrichters
 • Hotels
 • Zorgboerderijen
 • Bed & Breakfasts
 • Hostels
 • Verhuurders van Chalets, Caravans en Tenten

Uw Bed Bug Protection nu verkrijgbaar

Een nieuwe bewezen effectieve technologie om bedwantsenplagen effectief te bestrijden. Onze matrassen bieden een versterkte bescherming tegen dit veerkrachtig ongedierte. Naast bedwantsen bestrijdt Uw Bed Bug Protection ook effectief bedmijtplagen en verzekert uw gasten zo van een allesomvattende bescherming. Vrij van schadelijke chemicaliën en dermatologisch goedgekeurd.

Of u nu een hotel, vakantiepark, bed & breakfast, of een andere accommodatie beheert, Uw Bed Bug Protection is geschikt voor diverse bedrijfstypes.

Geef uw gasten een goede nachtrust en een onvergetelijk verblijf met Uw Bed Bug Protection. Neem contact met ons op voor meer informatie.