Maximaliseer uw ruimte met ruimtebesparende bedden

Als eigenaar van een sfeervol Tiny House, een prachtig recreatiepark, een gezellige groepsaccommodatie of een betoverend hotel, brengt het uitdagingen met zich mee om ruimtes functioneel en efficiënt in te richten. We laten u kennis maken met onze speciale ruimtebesparende bedden uit onze uitgebreide collectie en laten wij u zien dat ruimte besparen eigenlijk heel eenvoudig kan zijn.

Eenvoud en efficiëntie

In een tijd waarin duurzaamheid en minimalisme steeds belangrijker worden, zijn er binnen de recreatiewereld ontwikkelingen gaande die ons bewust maken van de waarde van functionaliteit, eenvoud en efficiëntie. We zien dit ook terug in de ontwikkeling van de Tiny House-beweging, waarbij mensen kiezen voor een compact, functioneel en milieuvriendelijk verblijf. In een wereld waar ruimte een kostbaar goed is geworden, bieden ruimtebesparende bedden de ideale oplossing om elke vierkante meter optimaal te benutten.

Stijlvolle ruimtebesparing 

Bij Uw Bed Professional bieden we een ruime collectie bedden aan in verschillende moderne ontwerpen. Onze ruimtebesparende bedden bieden niet alleen praktische voordelen op het gebied van ruimtebesparing. Ze zien er ook nog eens stijlvol en minimalistisch uit. Met moderne ontwerpen, hoogwaardige materialen en slimme functionaliteiten zijn er bedden die perfect passen in de stijl van uw hotel, lodge, tent, of tiny house. Er is altijd een ruimtebesparend bed dat aan uw wensen voldoet.

 

Onze collectie ruimtebesparende bedden

De collectie van Uw bed professional bestaat uit meerdere kwalitatief hoogwaardige modellen:

 • Vouwbedden
  Stelt u zich voor dat u gasten ontvangt in uw charmante Tiny House. Hoewel het compact en gezellig is, wilt u uw gasten het comfort bieden van een echt bed. Met een vouwbed transformeert u moeiteloos een knusse woonruimte tot een rustgevende slaapkamer, waardoor uw gasten zich meteen thuis voelen.
 • Eventbedden
  Eventbedden vinden hun toepassing in recreatieparken, evenementlocaties en andere accommodaties waar flexibiliteit belangrijk is. Stelt u zich voor dat u een feest organiseert en uw gasten de mogelijkheid wilt bieden om ter plaatse te overnachten. Met eventbedden zorgt u voor comfortabele slaapplaatsen zonder dat u extra ruimte permanent hoeft te reserveren voor bedden.
 • Onderschuifbedden
  En wat dacht u van accommodaties die de verwachtingen van hun gasten willen overtreffen? Met onderschuifbedden zorgt u ervoor dat elke kamer kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw gasten. Of het nu gaat om een gezin dat samen wil verblijven of vrienden die een onvergetelijke tijd willen beleven, deze bedden bieden de flexibiliteit en functionaliteit die u zoekt.
 • Stapelbedden
  Voor recreatieparken, bed&breakfasts en groepsaccommodaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Met stapelbedden creëert u moeiteloos extra slaapplaatsen, waardoor u meer gasten kunt verwelkomen zonder concessies te doen aan het comfort en ruimte.
 • Smallere of kortere bedden
  Heeft u een accommodatie met schuine wanden of smalle nissen? Dan bieden onze bedden in smaller en korter formaat vaak al een oplossing voor specifieke ruimtes. Bedden kunnen al geleverd worden vanaf 70 cm breedte en 190 cm lengte.

Gastvrije ruimte

Ruimtebesparing is van onschatbare waarde voor zakelijke ondernemers. Het stelt u in staat om meer gasten te verwelkomen, zonder concessies te doen aan comfort, ruimte of stijl. Door slim gebruik te maken van onze collectie ruimtebesparende bedden, kunt u de ruimte maximaliseren en tegelijkertijd een gastvrije omgeving creëren.

We denken graag met u mee over de ideale ruimtebesparende oplossing voor uw accommodatie. Mail naar advies@uwbedpro.nl of bel 088-3322310.