3 redenen waarom je als hotel zou moeten kiezen voor een Ellington’s hotelkussen

Onze slaapspecialisten hebben hun jarenlange ervaring in de hospitalitybranche gebruikt om een mooie en comfortabele kussencollectie samen te stellen voor de veeleisende slaper: De Ellington’s ® hotelkussens.
Deze bieden de optimale gastvrije hotelbeleving voor hotelgasten. Door het aanbieden van een mooie selectie speciale hotelkussens kan de gast zijn favoriete hoofdkussen selecteren en genieten van een heerlijke nachtrust.

We zetten 3 belangrijkste redenen waarom een goed hotelkussen zo belangrijk is, voor je op een rij:

1. Een goed hotelkussen, een goede nachtrust

Een goed hoofdkussen is niet alleen thuis belangrijk. Als je overnacht in een hotel wil je ook lekker slapen en uitgerust wakker worden. Een hoofdkussen speelt daarbij een belangrijke rol. Door het aanbieden van een goed hotelkussen zorg je ervoor dat je gast zich gewaardeerd, belangrijk en welkom voelt. Jouw gast kan uitgerust van zijn verblijf genieten.

2. De gastbeleving verhogen met een passend hotelkussen

Een schoon en kwalitatief hoofdkussen zegt iets over het hotel. Als hotel investeer je in de gastbeleving en je neemt de ervaring en waardering van jouw gasten serieus. De reputatie van hotels wordt mede bepaald door hygiëne en comfort op hotelkamer. Een gast die heerlijk geslapen heeft door een passend hotelkussen verlaat het hotel uitgerust en is hierdoor sneller bereid om een positieve review achter te laten.

3. Hoofdkussens en gezondheid

Een goed hoofdkussen is ook een investering in de gezondheid en het welzijn van de hotelgast. Een kussen dat past bij de slaaphouding, de lichaamsbouw en de persoonlijke voorkeuren van de gast, zal zijn hoofd, nek en schouders optimaal ondersteunen en in een rechte lijn houden. Dit voorkomt klachten zoals hoofdpijn, nekpijn en stijfheid, die het humeur en de prestaties van de gast overdag kunnen beïnvloeden. Een goed hoofdkussen draagt ook bij aan een betere ademhaling, bloedsomloop en temperatuurregulatie tijdens het slapen.

Ellington’s® Hotel Professional hoofdkussens van Uw Bed Professional

Een goed hoofdkussen is dus een essentieel onderdeel van een comfortabele en hygiënische slaapomgeving in een hotel. Het kiezen van een kwalitatief hoogwaardig kussen, dat voldoende vulling heeft, zijn vorm goed behoudt en makkelijk te wassen is, zal het verschil maken voor de tevredenheid en loyaliteit van de hotelgasten. Een goed hoofdkussen is geen luxe, maar een noodzaak voor een hotel dat zich wil onderscheiden op de markt. Onze slaapspecialisten hebben hun jarenlange ervaring in de hospitalitybranche gebruikt om een mooie en comfortabele kussencollectie samen te stellen voor de veeleisende slaper.
Bekijk hier onze nieuwe Ellington’s Hotelkussen productlijn