Projecta Plus®: Dé oplossing voor de recreatiebranche

Iedere avond een ander in bed. Voor de een klinkt dit als muziek in de oren, voor de ander als een onprettige droom. Maar in de recreatiebranche is dit een dagelijkse tafereel. Verschillende mensen slapen in één en hetzelfde bed. Dat vraagt om hygiënische slaapoplossingen. Bij Uw Bed Professional zagen wij het als een unieke uitdaging om hier een innovatief product voor te ontwikkelen: Projecta Plus®.

Het ontstaan van Projecta Plus®

Bij Uw Bed Professional hebben we de afgelopen 15 jaar veel tijd en energie gestoken in de bescherming van matrashoezen, waarbij hygiëne en lekker slapen goed samengaan. Een optimale bescherming van matrassen, waarbij niet aan comfort wordt ingeleverd. Het uitgangspunt was dat ook in de recreatiesector schoon en comfortabel geslapen moet worden en dat de recreatieondernemer een minimum aan inspanningen heeft om die bedden ook duurzaam schoon te houden.

Ons harde werken werd beloond met een geweldig product. Meer dan 15 jaar geleden introduceerden we voor het eerst de Projecta Plus® matrashoezen en matrassen. Inmiddels hebben meer dan 100.000 Projecta Plus® matrassen en matrashoezen hun weg naar de recreatiebranche gevonden. Maar daar bleef het niet bij. Ondertussen hebben we ook kussenslopen van dit bijzondere materiaal aan ons Projecta Plus® assortiment kunnen toevoegen.

Wat is het gebruikte materiaal bij Projecta Plus® hoezen?

Alle Projecta Plus® hoezen worden in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier hebben we totale controle over het maakproces en zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Daarom kunnen we een hoge kwaliteit product snel én op maat leveren.

Het materiaal van Projecta Plus is een elastisch weefsel / doek voorzien van een speciale coating op basis van polyurethaan (afgekort: PU). Deze coating heeft bijzondere eigenschappen en voordelen. Het materiaal lijkt qua look op plastic, maar voelt als stof. 

De Projecta Plus® hoes is zo ontwikkeld dat het aanvoelt als een aangename zachte stof, maar de voordelen heeft van een top hygiënisch product, zonder te zweten. De hoes is ontwikkeld om juist in de behoefte aan de zachte beleving tegemoet te kunnen komen. De hoezen zijn eenvoudig te reinigen en kunnen ook permanent om de matras blijven. Wanneer dit nodig zou zijn, zijn de hoezen zelfs wasbaar op 100 graden. 

Voordelen van Projecta Plus® matrashoezen en kussenhoezen zijn:

 • Waterafstotend
 • Urinebestendig
 • Wasbaar
 • Ademend
 • Brandvertragend
 • Bacteriewerend
 • Huidvriendelijk
 • Ruikt niet
 • Eenvoudig te reinigen

De Projecta Plus® matrashoezen en kussenslopen zijn standaard in 4 kleuren leverbaar: Groen, blauw, beige en antraciet. 

Heerlijk slapen

Onze beschermende hoezen worden altijd op maat gemaakt voor uw bestaande matrassen. Door eigen productie in ons atelier in Kaatsheuvel past iedere hoes altijd perfect. De hoes is licht elastisch. Doordat de hoes strak om het matras heen zit zijn er nergens vouwen of ribbels waardoor het bed heerlijk comfortabel ligt.

Een kwestie van maatwerk

Naast losse hoezen produceren we ook complete matrassen met hoes in onze productieruimte in Kaatsheuvel. Matrassen die wij met de Projecta Plus hoezen leveren kunnen in alle soorten, maten en diktes geleverd worden. We geven u altijd een uitgebreid persoonlijk advies en kijken naar de ideale oplossing, specifiek voor uw accommodatie.

De Projecta Plus® matrassen zijn geschikt voor verschillende recreatiebedrijven:

 • Groepsaccommodaties
 • Vakantie- en Bungalowparken
 • Projectinrichters
 • Hotels
 • Zorgboerderijen
 • Bed & Breakfasts
 • Hostels
 • Verhuurders van Chalets, Caravans en Tenten.

Besparen door het gebruik van Projecta Plus®

De Projecta Plus® hoes is een duurzame keuze en levert u geld op. Matrassen en kussens met een Projecta Plus hoes zijn volledig beschermd. De enige kosten die u heeft zijn de aanschafkosten.
Een mooi overzicht van de besparing die Projecta Plus oplevert:

Reiniging van Projecta Plus

Projecta Plus is ontwikkeld als matrasbescherming die permanent op de matras blijft. Schoonmaken doet u dan ook bij voorkeur op de matras.

Klik op de button voor de complete reinigings- en desinfectie instructies.

Download instructies
Infographic Projecta Plus Nederlands | Uw Bed Professional

Voor hygiënische slaapoplossingen in de recreatiebranche kunt u contact opnemen met Uw Bed Professional. We leveren kwaliteit, een hoog niveau van service en adviseren u in de beste keuze voor uw accommodatie.