Boxsprings: de ideale hotelbedden

Goed slapen draagt enorm bij aan een positieve hotelbeleving van uw gasten. Zij willen heerlijk slapen én uitgerust wakker worden. Daarom wilt u uw gasten natuurlijk laten slapen in een écht goed bed. Echt goede hotelbedden zorgen voor de perfecte ondersteuning van het lichaam en een uitgerust gevoel bij het wakker worden.

Uw Bed Professional levert kwalitatief goede boxsprings aan hotels, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Een boxspring van Uw Bed Professional is een hotelbed met een exclusief design, uitstekende materialen en ultiem ligcomfort.

Het geheim van een goed hotelbed: de boxspring

Wat is het geheim van een goed hotelbed? Het antwoord is de boxspring. We zullen kort uitleggen wat een boxspring precies is. De boxspring is opgedeeld uit meerdere delen. Een boxspring is een combinatie van een basis, een matras en eventueel een topmatras en beschermende hoes. Deze vormen samen een hotelbed met een ultiem slaapcomfort voor de gasten in uw hotel én dit is een duurzame keuze voor uw portemonnee.

 • De basis
  De basis van een boxspring is een houten of stalen frame met een interieur van stalen (binnen)veren. Het stalen veren interieur wordt afgedekt met een drukverdeler en ommanteld met schuim en dacron (polyester vlies). Hieromheen komt vervolgens een meubelstof.
 • Het matras
  De basis wordt gecombineerd met een binnenveringmatras. Doordat de boxspring over het totale ligoppervlak verend is geeft deze een zeer aangenaam ligcomfort. Je krijgt een dubbel verend bed, wat niet vergelijkbaar is met het comfort van een lattenbodem of spiraalbodem.
 • Het topmatras
  Ter verhoging van het comfort, maar ook als overbrugging van 2 matrassen zijn er topmatrassen beschikbaar. Dit zijn veelal topmatrassen op basis van comfort- of koudschuim.
 • Beschermende hoes
  De speciale op maat gemaakte hoezen uit ons atelier in Kaatsheuvel zijn uitstekend geschikt als bescherming tegen vlekken en vuil. Met deze beschermende hoezen heeft u altijd een schoon en hygiënisch matras voor uw gasten.

De belangrijkste voordelen van boxsprings

Het is voor u als hotel eigenaar of -manager van belang dat de hotelbedden aan hoge eisen voldoen. Het hotelbed moet van goede kwaliteit zijn, moet van duurzame materialen zijn gemaakt en makkelijk te reinigen zijn. Bij al deze eisen komt de boxspring als ideaal hotelbed het beste uit de test. Belangrijke voordelen van boxsprings zijn:

 • Goede hygiëne
  Hotels maken vaak gebruik van boxsprings, omdat ze bijdragen aan een goede hygiëne. Boxsprings ventileren namelijk zeer goed. De verenstructuur in de bedbodem zorgt voor een uitstekende ventilatie. Daarom is een boxspring voor uw hotel een hygiënische keuze. 
 • Kraakvrij
  Door de constructie van een boxspring is er zo min mogelijk kans dat er hout op hout rust. Dit voorkomt kraken en geeft dus een rustige slaap voor de gast. Zeker in hotels waar het soms gehorig kan zijn is dit extra belangrijk. 
 • Duurzaam
  Boxsprings gaan technisch gezien zo’n 20-25 jaar mee. Daarmee is het een goede en duurzame investering. 
 • Ultiem ligcomfort
  Door de opbouw van een boxspring is er een zeer goed ligcomfort te bereiken. Doordat de boxspring bestaat uit twee verende delen, krijg je een dubbel verend bed. De boxspring geeft een optimale ondersteuning aan het lichaam. Het is niet dus zomaar de boxspring het ideale hotelbed is.

Ruime keuze in boxsprings voor hotels

Uw Bed Professional heeft diverse boxsprings in het assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik. De boxsprings zijn in diverse kleuren, materialen, afmetingen en zowel vlak (niet verstelbaar) als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar.

Advies op maat door een hotelbed-expert

Uw Bed Professional heeft tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden. Hierdoor hebben wij als geen ander expertise in dit vakgebied. Een groot voordeel is dat onze boxsprings volledig op maat naar wens samen te stellen zijn. Daarmee past het altijd in de stijl en het interieur van uw hotel.

Ruime keuze in stoffen en kleuren
We hebben een ruime keuze in stoffen. Door te werken met luxe meubelstoffen worden boxsprings echte meubels en bepalen zij een groot deel van de sfeer in de hotelkamer. 

Ruime keuze in maatvoering
Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. 20, 23 en 30 cm. De breedte van de boxsprings varieert van 80 tot 100 cm. Voor extra lange gasten hebben wij speciale lange boxspring hotelbedden in ons assortiment.

Excellente service en advies
Uw Bed Professional draagt reeds sinds 2010 het predicaat “Topleverancier”. Wij bieden passend advies op maat van hoog niveau. Wij adviseren u graag met het maken van een optimale keuze van boxsprings voor uw hotel. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor de beste hotelboxsprings? We helpen u graag met een passend advies.
Mail naar advies@uwbedpro.nl of bel 088-3322310.