Een sterk staaltje duurzaamheid

U wilt dat uw gasten heerlijk slapen. Dat kan in een stalen bed van Uw Bed Professional. Wij bieden duurzame maatwerkoplossingen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen die in de branches gelden.

Heeft u al eens nagedacht over stalen bedden?

In uw branche is het belangrijk dat bedden van een hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Duurzaamheid en comfort staan voorop. Stalen bedden van Uw Bed Professional voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die in de branches gelden. We hebben metalen stapelbedden in ons assortiment die voldoen aan de EN747-1-2 veiligheidsnormen. Staal geeft een stoere en robuuste uitstraling. Staal is sterk, hard en ontzettend duurzaam.

Verschillende soorten stalen bedden

Stalen bedden zijn geschikt voor vele toepassingen in de professionele markt. Door de stevigheid en duurzaamheid zijn stalen bedden ideaal voor het gebruik in groepsaccommodaties, campings, vakantieparken en hostels. Wij leveren veelal aan chaletbouwers, projectinrichters en bed & breakfasts. 

Coating van onze metalen bedden

Wij maken gebruik van een epoxy coating die d.m.v. elektrostatische poedercoating wordt aangebracht. Dit garandeert een egale verdeling van de coating en zorgt er voor dat het oppervlak 100% wordt afgedekt. Bovendien is de coating goed bestand tegen UV invloeden.

Standaard gebruiken we zwart als structuur coating. In overleg zijn andere kleuren beschikbaar.

De voordelen van een stalen bed

Bij Uw Bed Professional maken wij stalen bedden in diverse uitvoeringen en afmetingen. Onze bedden zijn gemaakt voor ‘zwaar’ gebruik en zijn eenvoudig te monteren. Stabiliteit, design, functionaliteit en montagegemak zijn dan ook de aandachtspunten bij de ontwikkeling van ieder bed.

  • Zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Duurzaam en sterk.
  • Makkelijk te monteren.
  • Slijtvast materiaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van stalen bedden? We helpen u graag met een passend advies.
Mail naar advies@uwbedpro.nl of bel 088-3322310.