Ellington’s Premium Hotelbeds, het nieuwe merk voor hotelbedden

Waarom Ellington’s

De wereld verandert en de mens verandert mee. Informatie en bronnen zijn steeds vaker openbaar en dat maakt ons slimmer en kritisch. Bewust van onze gezondheid en welvaart stellen we steeds meer eisen aan de producten die we kopen. Duurzaam en eerlijk geproduceerde goederen die bijdragen aan het welzijn van de mens genieten een toenemende interesse.

Als producent en leverancier van professioneel slaapcomfort bevinden wij ons permanent in een proces van creativiteit en innovatie. Door het streven, om kwalitatief betere en mooiere producten te maken, is innovatie een continue proces geworden binnen onze organisatie.Dit is dan ook één van de pijlers waarop Uw Bed Professional gebouwd is.

Om deze hoogwaardige kwaliteit te kenmerken, hebben wij een label gecreëerd voor deze Premium hotelbedden: Ellington’s

Ellington’s staat voor eerste klas producten met een hoge kwalitatieve afwerking en uitmuntend slaapcomfort. Dit kan omdat wij kiezen voor de beste grondstoffen, die aan de strengste normen moeten voldoen. Zo zijn wij ervan overtuigd en bent u ervan verzekerd dat Ellington’s een topmerk is. Er is voldoende keuze in boxsprings, hoofdborden, matrassen en topmatrassen.

In een compleet beddenprogramma mag een textielpakket natuurlijk niet ontbreken. Ook hierin is genoeg te kiezen binnen het Ellington’s programma.

Wilt u meer weten over de Ellington’s Premium Hotelbeds?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u graag kennis laten maken met dit unieke product.