Schonere bedden dan bij de buren

Eens in de zoveel tijd komt er een publicatie voorbij die de recreatiemarkt wakker schudt. Zoiets waar iedereen over spreekt en waarvan niemand begrijpt dat het anno 2018 nog een probleem is. Zo was onlangs het vernietigende rapport van de consumentenbond over de hygiëne bij diverse parken het gesprek van de dag. Maar niet bij Uw Bed Professional, want zij zijn iedere dag actief om vakantieparken en de overige recreatiebranche te overtuigen van de vele voordelen van een schoon en comfortabel bed.

Een matras met vlekken slaapt niet lekker!

In de eerste plaats moet een matras lekker slapen. Maar een matras dat niet schoon is of vlekken bevat kan nog zo comfortabel zijn, maar het voelt natuurlijk niet prettig. Over de hygiëne rondom het bed is de laatste jaren veel te doen geweest. De ‘bedbugs’ of bedwantsen zijn een groeiend probleem. Mensen zijn steeds vaker allergisch voor huisstof e.d.. En de druk om een (slaap)kamer steeds sneller schoon te krijgen is de laatste jaren alleen maar toegenomen.

‘Beleving’ is de grote boosdoener!

“Er zijn toch genoeg middelen om matrassen te beschermen?”, zult u zeggen. Helaas is er een trend die de hygiëne in de wielen rijdt, nl.: Beleving. Vakantiehuizen zijn pas van deze tijd als er genoeg ‘beleving’ is en een ‘plastic’ matrasbeschermer hoort daar natuurlijk niet bij. “Je laat je gasten toch niet op een zeiltje liggen?” is een veelgehoorde opmerking en dus zijn er steeds meer organisaties die zich laten aanpraten dat je de matrasbescherming beter zo minimaal mogelijk kunt houden. Maar kun je nog wel van ‘Beleving’ spreken als je matras vol met bacteriën of beestjes zit?

Het enige nadeel is het vooroordeel

Bij Uw Bed Professional hebben ze de afgelopen 10 jaar veel tijd en energie gestoken in een bescherming van matrashoezen, waarbij hygiëne en lekker slapen wel goed samen gaan. Een optimale bescherming van matrassen, waarbij niet aan comfort wordt ingeleverd. Doordat de hoezen een afwasbare coating aan de buitenzijde hebben, worden ze toch nog wel geassocieerd met ‘oude’ PVC hoezen. “Het vooroordeel is ons enige nadeel”, zegt Wim Hendriks. “Maar deze coating mag niet vergeleken worden met het zeer oncomfortabele PVC, dat nog steeds door andere bedrijven wordt toegepast. Onze coating is van een speciale receptuur PU (lees polyurethaan) dat alleen maar voordelen heeft t.o.v. andere coatings. Hierdoor zijn onze hoezen ademend (zweten niet), eenvoudig te reinigen en kunnen permanent om de matras blijven.

Het ontstaan van Projecta Plus®

Meer dan 10 jaar geleden introduceerde Uw Bed Professional haar Projecta Plus matrashoezen en matrassen. Het uitgangspunt was dat ook in de recreatiesector schoon en comfortabel geslapen moet worden en dat de recreatieondernemer een minimum aan inspanningen heeft om die bedden ook duurzaam schoon te houden. Inmiddels hebben meer dan 100.000 Projecta Plus® matrassen en matrashoezen hun weg naar de Leisure- /hotelmarkt gevonden.

Wilt u ook schonere bedden dan de buren?

Voor uitgebreide informatie mailt u naar advies@uwbedpro.nl of belt u 088-3322310.