Uw zekerheid voor een veilig stapelbed

EN-747-1-2: Uw zekerheid voor een veilig stapelbed

Veilig slapen, goed voor uw nachtrust en dat van uw gasten. Wat fijn als u tegen uw gasten kunt zeggen, dat uw bedden volgens de strengste Europese norm geproduceerd zijn.

Europese Norm

De EN-747-1-2 is die strengste norm. Onze bedden* voldoen aan deze testnorm. Bij de ontwikkeling van deze bedden wordt in overleg met geaccrediteerde testorganisaties bepaald, waar nodig de bedden nog verbeterd kunnen worden.

Een enorme waslijst aan criteria worden ons opgelegd om te zorgen dat de bedden de strenge testen kunnen doorstaan. Tevens wordt ook jaren daarna toegezien, dat wij geen wijzigingen toepassen, zodat wij en u altijd verzekerd zijn dat de bedden net zo veilig zijn als dat bij het testen is vastgesteld.

De 2 stapelbedden die aan deze strenge test (EN-747-1-2) voldoen zijn: Stapelbed Mike en Stapelbed Robuusta.