Hoeveel kleur krijgt uw hotelkamer?

Een kleurrijke boxspring

Maak uw hotelkamer uniek. Door de juiste kleuren te kiezen kunt u zich onderscheiden van de massa. Een boxspring neemt minimaal 4 vierkante meter van uw kamer in beslag en biedt dus een uitgelezen kans om een statement te maken. Wist u dat u bij ons boxsprings in meer dan 20 kleuren en in diverse stofsoorten/ kunstleer kunt bestellen? Boxsprings voorzien van een kleurige kunstleer die perfect aansluiten op uw verhuuraccommodatie zijn voor ons dagelijkse kost. Een kleurrijke boxsprings is een lust voor het oog.

In een tijd dat er steeds meer hotelkamers bijkomen is het de kunst om op te vallen tussen alle concurrentie. Een mooie verzorgde hotelkamer maakt indruk en laat een onuitwisbare herinnering achter.

De klant is tegenwoordig scherp als het gaat om service en kwaliteit. Een goed scorend verblijf is afhankelijk van een aantal zaken. Lekker slapen in een mooi en schoon hotelbed hoort zeker bij die punten.

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen onze bedden graag live showen bij u op locatie.

Op de foto ziet u één van onze hotelbedden waarbij alle kleuren getoond worden van onze kunstleer Bronco. Een prachtig kleurenpallet.