top 5 redenen waarom klanten voor ons kiezen

De juiste keuze voor een leverancier hangt niet alleen samen met de beste prijs voor het beste product. De Top 5 redenen van onze klanten.

Uw Bed Professional hecht er waarde aan om langdurige relaties op te bouwen met haar klanten. Maar minstens zo belangrijk is de relaties met onze partners/ leveranciers. Want alleen zo kunnen wij onze stabiliteit en groei waarborgen.

Wij denken na over de toekomst, de veranderingen in de markt, de eisen vanuit overheden, milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de loop der jaren hebben wij ervaren dat onze klanten ons waarderen om meer dan ons product.

Dit is de Top 5 waarom klanten voor ons kiezen.

1. Voor iedere gast het juiste bed

Vakantieparken kennen een grote diversiteit als het gaat om hun doelgroep. U wilt uw slaapfaciliteiten aanpassen aan de wensen van uw klanten. Of het nu gaat om gecertificeerde veilige stapelbedden voor kinderen, luxe en comfortabele boxsprings of aangepaste slaapmogelijkheden voor senioren of mensen die zorg behoeven, wij kunnen u daarin voorzien.

2. Betrouwbare levering en communicatie

Wij zijn reeds 10 jaar een betrouwbare leverancier binnen Nederland, de Benelux, Duitsland en Frankrijk en hebben het predicaat Topleverancier van de Recron sinds 2010. Omdat wij een sterk en onafhankelijk bedrijf zijn met een goede kredietwaardigheid, zijn wij voor grote partners als u iedere opdracht aan.

3. Creatieve, duurzame maatoplossingen

Onze expertise ligt op het gebied van innovatieve en duurzame slaapoplossingen voor de professionele markt. De speciale wensen die onze klanten bij ons kenbaar maken zijn voor ons voeding om mee te denken en vervolgens op maat gemaakte oplossingen te leveren. Wij zijn hierin graag uw sparringpartner, waarbij u mag rekenen op een eerlijk advies.

4. Kwaliteit, comfort, veiligheid en hygiëne

Uiteraard staan wij voor een hoge kwaliteit en persoonlijke service als het gaat om onze dienstverlening. Waar mogelijk en gewenst leveren wij gecertificeerde en dus veilige bedden. Ook zijn wij gespecialiseerd als het gaat om hygiënische en brandveilige matrasbeschermers, waarbij u geen concessies hoeft te doen in het slaapcomfort. Deze beschermers produceren wij zelf en zijn daardoor in elke maat leverbaar.

5. Dicht bij de bron

Wij zijn deels zelf producent en deels besteden wij de productie uit. We staan in direct contact met onze fabrikanten. Het voordeel voor onze klanten is dat wij snel kunnen schakelen om aan uw vraag te voldoen. Dit maakt ons flexibel, zowel in productie als in levering. Een bijkomend voordeel is dat wij onze prijzen concurrerend kunnen houden.