Boxsprings voor lange mensen

Boxsprings voor lange mensen in 2 uitvoeringen

De Nederlander behoort tot de langste mens ter wereld. Op zichzelf een bijzonder gegeven, maar voor de echt lange mens vaker ongemak dan gemak. Zo ook bij de aanschaf van een goed bed. Natuurlijk kun je in Nederland bijna alles op maat laten maken, maar dat betekent vaak dat je flink moet betalen voor ‘maatwerk’. Wij van Uw Bed Professional maken boxsprings voor lange mensen tegen normale kosten. Aangezien dit ook nog eens bedden zijn die in Nederland worden geproduceerd betekent dit dat wij de kwaliteit volledig onder controle hebben en er snel service verleend kan worden, indien nodig.

Boxsprings voor lange mensen zijn gebouwd op een vurenhouten boxspringframe dat een zeer sterke en solide basis biedt voor de boxspring. Deze lange boxspring is niet een verlengde boxspring, maar helemaal vanaf de basis opgebouwd tot een lange boxspring. De Boxspring is in 2 varianten leverbaar. De Boxspring ‘model France’ heeft een Bonnell Binnenvering interieur en de Boxspring ‘model London’ heeft een stevigere ligging door een Polyurethaanschuim binnenwerk. Deze laatste is vooral geschikt voor personen boven de 120 kg.

Aangezien de lange naar verhouding van zijn/haar lengte ook relatief zwaarder is, maken wij de meeste boxsprings in de ‘London’ uitvoering.

Behalve dat een boxspring voor lange mensen langer is, is de uitstraling gelijk aan iedere andere boxspring. Bij deze boxspring voor lange mensen hebben wij ook een 2-tal goede matrassen ontwikkeld voor lange mensen.

Boxsprings Extra Lang

Als wij spreken van boxsprings voor lange mensen, dan bedoelen wij ook echt lange mensen. Veel mensen willen graag een langer bed omdat het gewoon lekker slaapt. Maar iemand van ruim 2 meter wenst zich doorgaans een langer bed dan 220 cm en vindt dat nagenoeg nergens. Maar Uw Bed Professional en Boxspring.NL bieden die Extra lange boxsprings wel standaard aan. Wij kunnen u tegen zeer acceptabele prijzen een boxspring en matras van 240 cm aanbieden.

Extra lange maten Boxsprings

Onze Boxsprings XXL (Extra Lang) zijn verkrijgbaar in de volgende maten.

80 x 220 cm     90 x 220 cm      100 x 220 cm

80 x 230 cm     90 x 230 cm      100 x 230 cm

80 x 240 cm     90 x 240 cm      100 x 240 cm