Uw Bed Professional bestaat 10 jaar in 2016

Uw Bed Professional in 10 jaar serieuze speler op de Europese beddenmarkt voor professionele gebruikers

In het voorjaar van 2006 hebben wij in Kaatsheuvel ons bedrijf opgericht. Met het doel om bedden voor de professionele project te ontwikkelen zijn wij gestart met een bescheiden assortiment slaapproducten. Nu 10 jaar later kunnen wij ieder project, groot of klein, aan en leveren wij in Nederland en daarbuiten stapelbedden, boxsprings, matrassen en beschermende matrashoezen aan de professionele eindgebruiker.

Wij willen deze 10 jaar vieren met onze klanten en relaties. Daarom komen wij iedere 2 maanden met een bijzondere actie.

Stalen bedden

Een collectie degelijke stalen bedden, zoals stapelbedden, divanbedden, tentbedden, hostelbedden en vouwbedden behoren tot het standaard assortiment projectbedden.

Boxsprings / Hotelbedden

In ons assortiment zit ook een grote diversiteit aan uitvoering in boxsprings en boxspringcombinaties. Boxsprings ook wel hotelbedden genoemd zijn in hotels en soortgelijke accommodaties niet meer weg te denken. Het gemak, comfort en de luxe uitstraling geven extra waarde het slaapcomfort en wordt allom gewaardeerd door de gasten. De boxsprings zijn zowel in de zakelijke markt als in de consumentenmarkt het belangrijkste bed geworden van de laatste decennia.

Partners

in de afgelopen 10 jaar hebben wij een groot marktaandeel verworven als leverancier van de Nederlandse en Duitse recreactiemarkt. Als Recron Topleverancier hebben wij een grote schare afnemers in de Nederlandse Leisuremarkt verworven en sinds enkele jaren groeit onze afzet bij Duitse afnemers en zijn we de leverancier van meer dan 500 jeugdherbergen in Duitsland.

Jubileumactie

Om ons 10 jarig bestaan te vieren hebben wij voor als onze klanten een speciale boxspringactie samengesteld in de meest verkochte uitvoering van ons hotelbedden. Klik hier voor het actiemodel Jubilee-16 (vanaf 13-2-2016 actief).