Boxsprings voor Hotels, Recreatiewoningen en Groepsaccommodaties

Wij als Uw Bed Professional hebben voor iedere toepassing een geschikte boxspring. In de verhuursector – zoals bij Hotels, maar ook in vakantieparken en groepsaccommodaties – wordt meer en meer gekozen voor boxsprings. Uitstraling, ligcomfort, instaphoogte zijn redenen om goede hotelboxsprings aan te schaffen. Bovendien is het imago van de boxspring enorm gegroeid dankzij de populariteit van dit product.

Maar er zijn ook valkuilen waar u bij de aanschaf van bedden rekening mee dient te houden. Niet alle boxsprings zijn even geschikt voor de verhuur. Uw Bed Professional heeft een collectie “Hotelbedden” die speciaal geschikt zijn voor het intensieve gebruik in de recreatiesector. Graag adviseren wij u welke boxspring het best bij uw type accommodatie past, waar de verschillen in zitten en welke boxsprings u beter niet kunt aanschaffen.

Wij hebben een enorm assortiment boxsprings en matrassen. Wij stellen samen met u een combinatie samen passend binnen uw budget en wensen.