Matrashoes Projecta Comfort

Sinds kort hebben wij ons leveringsprogramma uitgebreid met speciale polyester matrashoezen. De Matrashoes Projecta Comfort kan in iedere maat en ordergrootte besteld worden. De productie vindt in eigen atelier plaats, waardoor een snelle levertijd gegarandeerd is.

De matrashoes Projecta Comfort is eenvoudig te reinigen om 60 graden en kunnen zelfs in de kookwas gewassen worden. Door de sterke constructie van het weefsel gaan deze hoezen veel langer mee dan normale hoeslakens en de kleuren zijn ook kleurecht waardoor u lang plezier heeft van deze hoezen.

Uitvoeringen

De matrashoes Projecta Comfort is leverbaar als Matrasvernieuwer of als Hoeslakenmodel.

Een matrasvernieuwer is een matrashoes die volledig om de matras wordt aangebracht. Onderzijde en bovenzijde van de matras zijn bekleed. De hoes is afneembaar d.m.v. een ritssluiting over 2 zijden van de matras (korte en lange zijde). Hierdoor is de matrashoes gemakkelijk te wisselen.

Het hoeslakenmodel heeft rondom elastiek waardoor deze zeer eenvoudig is aan te brengen en mooi op zijn plaats blijft zitten. Wilt u een volledige bedekking van uw bestaande matrassen, dan is wellicht de matrasvernieuwer een goede oplossing. Deze hoes wordt volledig op maat voor u gemaakt en kan door de rits over 2 zijden zeer gemakkelijk aangebracht worden.

Voor de bescherming van uw kussens hebben wij ook een sloop van dezelfde stof. Kortom, de Projecta Comfort hoezen biedt u vele voordelen.